Dromen & Doen

#LIFEGOALS: voor - en uiteindelijk door - middelbare scholieren

Familie - Gezondheid - Muziek - Vrienden - Liefde - Geld... Als je zou moeten kiezen, wat zou dan het aller-belangrijkste zijn in jouw leven?


Hoi, ik ben Matthijs.

Toen ik Golden Cage bedacht was ik 27 jaar. Een leeftijd waarop ik voor mijn gevoel belangrijke keuzes moest maken.

Mijn vader kende ik niet anders dan dat hij alleen maar aan het werk was: mailen, bellen… Nooit tijd voor iets anders. Toen hij in de buurt kwam van zijn pensioenleeftijd veranderde er iets. Hij speelde thuis vliegsimulatie “Flight Simulator” en was niet alleen maar aan het werk. Pa bouwde zelfs mijn oude slaapkamer om tot cockpit!

Mijn moeder legde mij uit dat hij altijd piloot wilde worden. Toen zij echter zwanger werd koos hij voor een baan waarbij hij wat meer thuis zou zijn dan altijd in de lucht. Heel nobel uiteraard, maar schijnbaar heeft hij altijd een droom gehad en leeft dat nog steeds ergens in zijn achterhoofd.

Daardoor ging ik denken:

Leef ik wel echt het leven dat ik zou willen? Pak ik dingen anders aan dan mijn vader?

Heeft hij spijt?

Na een succesvolle show te hebben gemaakt met dit thema vroeg ik me af: “hoe kan ik hetzelfde idee overbrengen op jongeren? Zij staan nog aan het begin van hun zoektocht.“.

Daarom maakte ik Dromen & Doen met de show #LIFEGOALS.


Show

Familie - Gezondheid - Muziek - Vrienden - Liefde - Geld. Als je zou moeten kiezen, wat zou dan het aller-belangrijkste in jouw leven zijn?

Romy en Jelle hebben nog maar net hun middelbare school diploma's binnen en moeten belangrijke keuzes maken voor hun toekomst.

Want, wat nu?

Tijdens de muzikale voorstelling #LIFEGOALS duik je in het verhaal van deze jonge mensen. Samen met jou leggen zij hun dromen op een weegschaal: welke droom weegt het zwaarst en waarom?

#LIFEGOALS is een interactief en muzikaal theaterstuk, waarbij jij als publiek bepaalt wat de volgende stap is.


Educatief Programma

Dromen & Doen

Middelbare scholieren moeten al vroeg belangrijke keuzes maken die hun toekomst kunnen bepalen. Wat willen zij later worden? Hebben zij eigenlijk wel levensdromen? Welke zijn dat?

Wij geloven dat iedereen in de basis meer wil dan dat hij doet.

Tijdens de workshop denken leerlingen op een actieve manier na over de doelen en dromen die ze zelf hebben. Wat willen ze in de toekomst bereiken? En wat hebben ze er voor over om de onvermijdelijke obstakels die in de weg staan te trotseren?

Vervolgens gaan ze zelf aan de slag om de weg naar hun dromen te verbeelden.


Meer weten?

Heeft u nog vragen? U kunt mij 7 dagen per week bereiken, zowel overdag als 's avonds.

Bekijk ook ons informatiepakket.

06 10 26 9999

matthijs@goldencage.nl

- Geef uw naam op.

- Geef een geldig email adres op.

- Geef een bericht in.


Bericht verzonden!Oeps. Er ging iets fout bericht niet verzonden.